Това с бушоните е 50/50. Залягаш в краката на пасажера и гледаш дъното на кожуха на парното. Сегашната ми има бушони, на прокси казва че има, даже ми дава да го активирам, а калорифер няма. А де...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщениеНе знам дали е тази кутийка над акумулатора?! Друго не виждам аз..
@mirchozo, би било полезно да цъкнеш една снимка на въпросните 2 бушона за да се ориентират хората.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от KroGh Покажи съобщениеПрез MES дали мога да разбера дали имам ?
Добре е обаче някой колега с такъв подгрев да го потвърди, защото някои от тестовете, които ги има в MES не отговарят на действителността.
Тук Иво (Undy) може да удари едно рамо. Ще се учудя, ако неговата не е с допълнителен подгревLast edited by ecotronic; d.m.y г., 21:07.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧрез MES има възможност да се тестват двете релета на допълнителния подгрев. Т.e - като се пусне тестът да се чуе, дали цъкат релетата, които трябва да са отдясната страна на парното в купето откъм пасажерското място.
Добре е обаче някой колега с такъв подгрев да го потвърди, защото някои от тестовете, които ги има в MES не отговарят на действителността.
Тук Иво (Undy) може да удари едно рамо. Ще се учудя, ако неговата не е с допълнителен подгрев156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
-
Извинявам се, нямам, такива бушони като Undi, зад акумулатора.
Пс Подвел съм се. На предната кола имах бушони, датчик на маркуча на парното, но нямаше калорифер и инсталация в купето. Дори нямаше пинове на климатроника на буксите за калорифер.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 10:18.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧрез MES има възможност да се тестват двете релета на допълнителния подгрев. Т.e - като се пусне тестът да се чуе, дали цъкат релетата, които трябва да са отдясната страна на парното в купето откъм пасажерското място.
Тук Иво (Undy) може да удари едно рамо. Ще се учудя, ако неговата не е с допълнителен подгрев
Comment
-
Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщениеПотвърдено, моята по VIN го има и явно работи, чуват се релетата да цъкат и в MES виждаш как като цъкат се променя 1, 2 или 1+2, при всяка промяна цъкват. ЗАсега сутрин доста бързо ми лъхва топло, ще видим на зима (първа зима ще ми е ), аз подгрева на седалките не мога да разбера, светят бутоните, бушоните са ок , всичките, разклатих и буксите под седалката, ще видя утре заран дали ще ми се загреят мъ*етеима тема в Alfa owner как да ги смениш аз лично съм сменял моите
Comment
-
Първоначално публикувано от vernibgs Покажи съобщениеАко не загреят,са ти прекъснати реотаните,доста лесно се прекъсват на 159-ките ... достатъчно е едно коляно на седалката и... крайима тема в Alfa owner как да ги смениш аз лично съм сменял моите
Comment
-
Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщениеЧетох го, но изпаднах в тих ужас, ако трябва да разтапицирам седалка. За тази зима няма да си играя, догодина на лято, може да пробвам.
Не е баш претапициране, не е толкова трудно - просто е млко играчка
Comment
-
Здравейте,
Миналата седмица се сдобих с една Брера 2,4.
Имам проблем с това, че в момента предните спирачки свирят ужасно. Все едно спира влак... Прави го като натискам леко спирачката. Като се настъпи с по-голяма сила не го прави. Или по точно след определен момент, да кажем. Визуално като гледам си има още накладки, дискове. От какво може да е?
С Брембо апарарите е.sigpic
1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD
Comment
Comment